Cygara Z Polędwicy Królika
Przepis Rabbit Schab cygara mogą być wykonane w około 38 minut. Ten przepis serwuje 1 i kosztuje 11,56 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 69g białka, 60g tłuszczu i w sumie 963 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka szalotki, polędwicy z królika, półkola cielęcego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 81%. Ten wynik jest spektakularny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Polędwica z królika na gulaszu z fasoli, Schab z królika zawijany w bekon z dressingiem Truskawkowym, oraz Cygara Z Kurczaka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Rozgrzej olej na małej patelni na średnim ogniu.
Dodaj grzyby , szalotkę, sól i pieprz. Gotuj i mieszaj, aż grzyby rozpadną się na pastę, 5 do 10 minut.
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
Połóż arkusz ciasta francuskiego na czystej powierzchni roboczej i rozwałkuj, aby pasował do długości polędwicy z królika.
Rozłóż pastę grzybową na powierzchni.
Połóż polędwicę królika na środku i ułóż szparagi obok królika.
Rozwałkuj ciasto wokół królika i szparagów w ciasno zamknięty cylinder, ściskając końce, aby uszczelnić.
Ułóż na przygotowanej blasze do pieczenia i posmaruj wierzch ciasta żółtkiem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto uzyska głęboki złoty kolor, przez 10 do 13 minut.
Wyjmij z piekarnika i odstaw na 5 minut. Mięso powinno osiągnąć wewnętrzną temperaturę co najmniej 145 Stopni F (65 stopni C).
Podczas gotowania królika podgrzej półkoronek na małej patelni na średnim ogniu. Po rozpuszczeniu i rozgrzaniu wmieszaj masło, aż się rozpuści i zdejmij z ognia.
Aby podać, pokrój ciasto na pół w poprzek i umieść na środku talerza do serwowania.