Cygara Z Polędwicy Królika

Cygara Z Polędwicy Królika
Przepis Rabbit Schab cygara mogą być wykonane w około 38 minut. Ten przepis serwuje 1 i kosztuje 11,56 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 69g białka, 60g tłuszczu i w sumie 963 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka szalotki, polędwicy z królika, półkola cielęcego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 81%. Ten wynik jest spektakularny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Polędwica z królika na gulaszu z fasoli, Schab z królika zawijany w bekon z dressingiem Truskawkowym, oraz Cygara Z Kurczaka.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzej olej na małej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj grzyby , szalotkę, sól i pieprz. Gotuj i mieszaj, aż grzyby rozpadną się na pastę, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SzalotkaSzalotka
PieprzPieprz
SólSól
4
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
5
Połóż arkusz ciasta francuskiego na czystej powierzchni roboczej i rozwałkuj, aby pasował do długości polędwicy z królika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Cały KrólikCały Królik
RolkaRolka
6
Rozłóż pastę grzybową na powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Połóż polędwicę królika na środku i ułóż szparagi obok królika.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Cały KrólikCały Królik
8
Rozwałkuj ciasto wokół królika i szparagów w ciasno zamknięty cylinder, ściskając końce, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Cały KrólikCały Królik
RolkaRolka
9
Ułóż na przygotowanej blasze do pieczenia i posmaruj wierzch ciasta żółtkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
10
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto uzyska głęboki złoty kolor, przez 10 do 13 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Wyjmij z piekarnika i odstaw na 5 minut. Mięso powinno osiągnąć wewnętrzną temperaturę co najmniej 145 Stopni F (65 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Podczas gotowania królika podgrzej półkoronek na małej patelni na średnim ogniu. Po rozpuszczeniu i rozgrzaniu wmieszaj masło, aż się rozpuści i zdejmij z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Cały KrólikCały Królik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
13
Aby podać, pokrój ciasto na pół w poprzek i umieść na środku talerza do serwowania.
14
Skrop SOS wokół talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W38 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia36
Magazyn