Cydr Przyprawiony Rumem Z Masłem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje,więc spróbuj cydru z maślanym rumem. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 329 kalorii, 0g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cydr jabłkowy, mieloną gałkę muszkatołową, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Gorący Maślany Rum I Cydr, Gorący Cydr Jabłkowy Z Rumem, oraz Gorący Maślany Cydr Jabłkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać cydr, goździki, gałkę muszkatołową i laski cynamonu do gotowania w rondlu 3-quart na średnim ogniu; zmniejszyć ogień do niskiego. Dusić odkryte 10 minut. Odcedź mieszankę cydru, aby w razie potrzeby usunąć goździki i laski cynamonu.
Do każdej porcji umieścić 1 łyżkę masła, 1 łyżkę brązowego cukru i 2 łyżki rumu w kubku. Napełnij gorącym cydrem.