Cydr-Duszona Kapusta
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Cydr-duszona kapusta może być świetnym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 85 kalorii. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka kapusty, ocet jabłkowy, zwykły cydr i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Cydr-Duszona Kapusta, Kapusta Czerwona Duszona Na Cydrze, oraz Duszona Czerwona Kapusta Z Karmelizowaną Cebulą I Cydrem.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj olej rzepakowy; zawirować do herbu.
Dodaj cebulę; smażyć 2 protokół.
Dodaj kapustę, cydr, musztardę i sól, rzucając do połączenia. Gotować, pod przykryciem, 5 minut. Odkryć i gotować 8 minut lub aż kapusta zwiędnie, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z octem.