Curry Z Cukinią I Pomidorami
Przepis cukinia i pomidor Curry jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe, całe 30, i wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cukinii, pomidorów, oleju canolan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 21 mówi, że trafił w sedno. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Tajski kurczak, cukinia i pomidor Curry, tomato curry-tomato kura (Andhra tomato curry ), oraz Tajskie zielone Curry z indykiem i cukinią w zielonym sosie Curry z mleka kokosowego.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować, jest Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)]()
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Świeże i okrągłe usta z intensywnymi owocowymi nutami nektaryny, agrestu i sosny z jasnym, czystym wykończeniem. Wszechstronne wino, które można cieszyć się pikantnymi potrawami etnicznymi od chińskich po indyjskie. Świetnie sprawdzi się również jako aperitif.