Curry Wołowe

Curry Wołowe
Curry wołowe to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 341 kalorii, 38g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Mieszanka czosnku, kurkumy, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć olej do gotowania można śledzić to danie główne z Surowy sernik jagodowy z polewą okruchową jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Spróbuj Curry z wołowiną Goan z octem: wołowina Vindaloo, Curry Wołowe, oraz Ciasto z wołowiną i Curry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni rozgrzej olej na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż półprzezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Dodać czosnek i imbir i gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
4
Tymczasem, w małej misce, połączyć kolendrę, kminek, płatki czerwony pieprz, kurkuma, sól, i woda.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
KurkumaKurkuma
PieprzPieprz
KminekKminek
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Dodać pastę do cebuli i gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
6
Dodać mięso na patelnię i gotować, mieszając, przez 3 protokół. Podnieść ogień do umiarkowanie wysoki i gotować do smaku, mieszając, o 2 minut dłużej dla średnio rzadkie. Wymieszać z kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Zalecenie wina: albo shiraz z Australii lub syrah z Kalifornii zapewni wystarczająco dużo smaku, aby stanąć do tego curry i przyczynić się czarny pieprz pikanterii, zbyt.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
WinoWino
Curry W ProszkuCurry W Proszku
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn