Przepis na warzywne Curry w stylu tajskim jest gotowy w około 25 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis służy 6. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 10g białka, oraz 4G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka zmielonych nasion kolendry, zmielona trawa cytrynowa, lite mleko kokosowe plus mleko sojowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Jedno-Garnek Warzyw Tajskie Czerwone Curry, Warzywne Tajskie Czerwone Curry, oraz Tajskie Curry Warzywne dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokroić kwiaty z łodyg brokułów i pokroić każdy floret tak, aby górna mierzy około 1 cala w poprzek. Odstawić. Obrać grubą zewnętrzną skórę łodyg i pokroić łodygi w 1/2-calową kostkę. Odstawić oddzielnie od kwiatów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
2
Podgrzać 1 łyżkę wody w szybkowarze. Czosnek gotować na średnim ogniu, stale mieszając, przez około minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Ząbków Czosnku, Całych
3
Dodaj mleko kokosowe, sos sojowy, trawa cytrynowa i inne przyprawy, zastrzeżone łodygi brokułów, słodkie ziemniaki i grzyby. Zamknij pokrywę na miejscu. Przy dużym ogniu doprowadzić do wysokiego ciśnienia. Obniżyć ciepło na tyle, aby utrzymać wysokie ciśnienie i gotować przez 2 minuty. Zmniejsz ciśnienie za pomocą metody szybkiego uwalniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Eliksir G
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
4
Zdejmij pokrywę, odchylając ją od siebie, aby umożliwić wydostanie się nadmiaru pary. Wymieszać z różyczkami brokułów i ciecierzycy. Wymień (ale nie blokuj) pokrywkę i gotuj na średnim ogniu, aż brokuły będą miękkie-chrupiące, 3 do 4 minut. Świeżą bazylię (jeśli używasz) wymieszać tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Indian można łączyć z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.