Curry Tofu z kuskusem może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 372 kalorie. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.04 za porcję. Mieszanka curry, pomidor, orzechy nerkowca, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest doskonałe. Spróbuj kuskus curry z pieczonym groszkiem z czerwonej papryki i tofu, Kuskus Curry, oraz Kuskus Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić pierwsze 3 składniki w robocie kuchennym; proces aż drobno mielone. Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać mieszankę cebuli. Gotować 3 minuty, często mieszając.
Miejsce 1/4 szklanki nerkowca i 1 szklanka bulionu w robocie kuchennym; proces 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Nerkowca
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Dodaj mieszaninę nerkowca do mieszaniny cebuli na patelni; wymieszać z marchewką, tofu, i pozostały bulion. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu; przykryć i gotować 8 minut lub aż marchew będzie miękka.