Curry soczewica-zupa pomidorowa jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 299 kalorii, 16G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz bulion z kurczaka o niskiej zawartości sodu, soczewicę, curry i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać połowę i połowę, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Z Soczewicy Pomidorowej Curry (Shorban Addis), Curry Soczewica Pomidorowy Gulasz Kiełbasa, oraz Zupa Z Soczewicy Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wyjąć boczek z patelni; pokruszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj cebulę i czosnek do kapieli na patelni; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Przenieść mieszaninę cebuli do 4-quart kuchenka elektryczna wolno. Wymieszać bulion i kolejne 7 składników (przez pomidory). Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
5
Wymieszać z pół na pół i sherry. Zupa z kadzi do miseczek; posypać pokruszonym boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego Boczku
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Całkowicie Ugotowana Wędzona Kiełbasa Johnsonville®, Pokrojona W Kostkę