Curry nerkowca, Gruszka, i winogron Sałatka
Curry nerkowca, Gruszka, i winogron Sałatka wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 388 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz cayenne, musztarda dijon, masło, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Spróbuj Sałatka z kurczakiem i winogronami, Sałatka z kurczakiem i winogronami, oraz Sałatka gruszkowo-winogronowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej, suchej patelni na średnim ogniu, toast orzechy nerkowca, aż złoty kolor, o 5 protokół.
Orzechy nerkowca wyjąć do naczynia, aby lekko ostudzić.
Powrót patelni na średnim ogniu, gotować paski boczku, aż chrupiące z obu stron, o 7 protokół.
Boczek wyjąć łyżką szczelinową i namoczyć tłuszcz ręcznikiem papierowym. Grubo posiekać boczek i odstawić.
W średniej misce, wymieszać masło, rozmaryn, curry, brązowy cukier, sól, pieprz cayenne, i prażone orzechy nerkowca. Odstawić.
W małej misce wymieszaj ocet winny biały, musztardę i miód. Powoli ubijamy oliwę z oliwek, posypujemy solą i pieprzem do smaku.
W dużej salaterce Wrzuć sos z zieleniną, plasterkami gruszki, winogronami i boczkiem i posyp mieszaniną orzechów.