Curry Indyk z orzechami pekan
Curry Indyk z orzechami pekan jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 335 kalorii, 30g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, kotlety z indyka, śliwki z esencji pomarańczowej i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Spróbuj Pekan Curry Z Cukrem, Curry marchew z orzechami pekan, oraz Cytrusowa Sałatka z jagód łososia ze słodkimi Curry Pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz brązowy cukier, curry w proszku, 1/4 łyżeczki soli, i czerwony pieprz; pocierać indyka.
Umieść dużą patelnię nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj pekan, i gotować 3 protokół lub do lekko rumiane, stale mieszając.
Przenieść pekan do małej miseczki.
Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać indyka; gotować 2 minuty z każdej strony lub aż do zakończenia.
Przełożyć indyka na talerz i ogrzać.
Dodaj cebulę i 6 łyżek bulionu z kurczaka na patelnię. Gotować, odsłonięte, 2 minuty, stale mieszając. Wymieszać ze śliwkami, pozostałym bulionem z kurczaka, 1/4 łyżeczki soli i orzechami pekan. Gotować 2 minuty lub do momentu prawie wchłonięcia płynu. Mieszanka łyżka nad indykiem; przykryć i odstawić 5 minut.
Podawać mieszankę z indyka na kuskusie. Top każdej porcji z chutney, w razie potrzeby.