Curry Chipotle ziemniaki, szpinak i ser okłady

Curry Chipotle ziemniaki, szpinak i ser okłady może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 913 kalorii, 29g białka, oraz 42g tłuszczu. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać dziecko szpinak, ziemniaki, chipotle salsa, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 2 osób okazało się, że ten przepis jest przepyszne i satysfakcjonujące. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 89%. Podobne przepisy to Curry Salmon Burger sałata Wraps w / chrupiące słomki ze słodkich ziemniaków + kozi ser, Sałatka Ze Szpinakiem Z Czerwonych Ziemniaków Curry, oraz Zupa Szpinakowo-Ziemniaczana Curry.
Instrukcje
Doprowadzić mały garnek osolonej wody do wrzenia. Ziemniaki gotować we wrzącej wodzie do miękkości, ale nadal twarde, o 15 protokół.
Odcedzić, schłodzić i posiekać.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; dodać ziemniaki i gotować, aż będzie ciepło. Wymieszać pastę curry i śmietanę na małym ogniu.
Umieść dwa plastry sera na każdej tortilli i mikrofaluj indywidualnie przez piętnaście do dwudziestu pięciu sekund, aż się stopią.
Aby zmontować, podziel ziemniaki i szpinak równomiernie między tortille i dodaj chipotle salsa do smaku.
Podgrzać w kuchence mikrofalowej przez dwadzieścia sekund, a następnie zamknąć tortille wokół nadzienia.