Curry Cheddar Jajecznica

Curry Cheddar Jajecznica
Curry Cheddar jajecznica może być tylko poranny posiłek szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 265 kalorii, 19g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz sól i pieprz, jajka, ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubiło to indyjskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Jajecznica z pomidorem, cheddarem i kolendrą, Chive Blossom and Cheddar Scrambled Eggs, oraz Warkocz śniadaniowy z szynką, pieczarkami, cheddarem, zieloną cebulką i jajecznicą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posypać curry, sól i pieprz na ubitych jaj; ubić razem, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z serem Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
2
Roztopić margarynę na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Wlać jajka i gotować, stale mieszając, aż ujędrnione do pożądanej temperatury, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Pratsch Organic Gruner Veltliner. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Pratsch Organic Gruner Veltliner
Pratsch Organic Gruner Veltliner
100% Certyfikowany Ekologiczny Gruner Veltliner. To wino jest ziołowe, świeże i pikantne z nutami białego pieprzu, jabłka i cytrusów na podniebieniu.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia5
Magazyn