Cukinia z miętą pieprzową (Curcurica kin Menta)
Cukinia z miętą pieprzową (Curcurica kin Menta) jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 84 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz sól morską, oliwę z oliwek, rozdarte liście mięty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest solidne. Stelline in Zuppa Di Asparagi E Menta, Fasola Fava z czerwoną cebulą i miętą (Fave con Cipolla Rossan e Menta ), oraz Ciasto Z Mięty Pieprzowej Z Pasztecikami Bez Cukru York są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę na patelnię; smażyć 1 minutę, często mieszając.
Dodać cukinię, natkę pietruszki i sól. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować 20 minut lub aż cukinia jest miękka, często mieszając.
Dodaj rozdartą miętę; gotuj 1 minutę.
Posypać serem; podawać na patelni carasau.
Dekoruj gałązkami mięty, w razie potrzeby.