Cukinia Z Ciecierzycą I Farszem Grzybowym

Cukinia Z Ciecierzycą I Farszem Grzybowym
Cukinia z pasztecikiem i farszem grzybowym to bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 96 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cukinii, sok z cytryny, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 17 osób było pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pomidor awokado ogórek ciecierzyca groszek Sałatka z Fetan i grecka cytryna Dressing, Farsz Grzybowy, oraz Farsz Grzybowy dla podobnych receptur.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia47
Magazyn