Cukinia, pomidorki Cherry i świeży makaron Ricotta

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj cukinii, pomidorków Cherry i świeżego Pastanu z ricotty. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek, fettuccine i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron Ricotta Z Pomidorkami Wiśniowymi, Makaron Ze Świeżymi Pomidorami, Ricottą I Karczochami, oraz Kremowy Makaron Z Cukinią, Pomidorem I Ricottą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć mleko i maślankę w małym ciężkim rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia, od czasu do czasu mieszając.
Usunąć z ciepła; spuścić.
W małej misce umieścić mleko stałe; posypać 1/8 łyżeczki soli. Wrzucić delikatnie połączyć.
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia w dużym holenderskim piekarniku. Wymieszać w 1 łyżka soli i makaronu; gotować 7 minut lub aż al dente.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodaj cukinię; smażyć 2 minuty, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać 1/4 łyżeczki soli, pieprzu i czosnku; podsmażyć 2 minuty, często mieszając; wymieszać pomidory.
Połączyć pozostałe 1/8 łyżeczka soli, makaron, i mieszaniny pomidorów w dużej misce; wrzucić. Wierzch z ricottą i miętą.