Ragout baranka z Cavatelli

Ragout baranka z Cavatelli
Ragout baranka z Cavatelli jest bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.58 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 60g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 760 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka filetów suszonych solą anchois, groch, liść laurowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Migdałowy Drobiazg Ze Świeżych Jagód jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Trzygodzinne baranie baranie, Ragout Z Jagnięciny, oraz Rozmaryn-wiązane Baranie Ramię.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym garnku o dużym dnie na dużym ogniu. Doprawić łopatkę jagnięcą koprem włoskim, rozmarynem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BaranekBaranek
RozmarynRozmaryn
Koper WłoskiKoper Włoski
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać jagnięcinę do garnka i zapiekać ze wszystkich stron, obracając od czasu do czasu, aż złoty kolor będzie brązowy, 57 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Przełożyć na talerz.
4
Dodaj pory, seler, czosnek, i płatki czerwonej papryki do garnka i gotować, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
SelerSeler
CzosnekCzosnek
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodaj anchois, koncentrat pomidorowy, tymianek i liść laurowy i gotuj, stale mieszając, aż na dnie garnka powstanie ciemna, mahoniowa skórka, 34 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
SardeleSardele
Liście LauroweLiście Laurowe
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Dodaj wino i doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Jagnięcinę wrzucić do garnka i dodać skórkę pomarańczową, czerwoną cebulę i Fond de Veau. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do powolnego dusić i gotować, aż jagnięcina jest miękka, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
StadoStado
JagnięcinaJagnięcina
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Zdjąć z ognia i niech jagnięcina ostygnie w garnku, przykryte. Wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Gdy będziesz gotowy do podania, wyciągnij mięso jagnięce z kości i wróć do bogatego sosu w garnku wraz z gotowanym makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
KościKości
JagnięcinaJagnięcina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
9
Dodać groszek i dokładnie ogrzać przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrochGroch
10
Przedruk za zgodą Gotowanie od serca: Moje ulubione lekcje wyciągnięte po drodze przez Johna Besha. Copyright 2013 John Besh. Opublikowane przez Andrews McMeel Publishing.

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia88
Magazyn