Cukinia, Orzech włoski i ser pleśniowy
Cukinia, orzech, i pleśniowy ser płaski wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,64 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 302 kalorie, 15g białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pieprz, orzechy włoskie, ciasto płaski, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Spróbuj Krakersy z serem pleśniowym i orzechami, Tarta Orzechowa Z Serem Pleśniowym, oraz Ser Pleśniowy Sernik Orzechowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować ciasto Flatbread; niech wzrost i kształt W 4 owale na blachach do pieczenia zgodnie z zaleceniami. Przykryć i odstawić.
Umieść dużą patelnię nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj cukinię, sól, i pieprz; smażyć 8 protokół.
Dodaj cebulę i orzechy włoskie; smażyć 1 minutę.
Połącz ser ricotta i ser pleśniowy w małej misce.
Połowę masy cukinii równomiernie podzielić na 4 owale z ciasta płaskiego; kropki równomiernie z mieszaniną sera. Wierzch z pozostałą mieszaniną cukinii i oregano.
Piec w temperaturze 475 przez 15 minut.