Cukinia Nadziewana Kukurydzą

Cukinia Nadziewana Kukurydzą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj cukinii nadziewanej kukurydzą. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 163 kalorie, 8G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 50 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka philadelphia chive & ONION cream cheese spread, kukurydza, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cukinia faszerowana kukurydzą i pieprzem, Kurczak nadziewany cukinią i kukurydzą, oraz Serowy boczek i kukurydza faszerowane cukinia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Brojler na ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
2
Wyciąć cukinię wzdłuż na pół; miarka się centra, pozostawiając 1/4-cala-grube muszle.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
3
Pozostałe składniki połączyć; łyżkę do muszli.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
4
Broil, 6 cali od ciepła, 3 do 4 min. lub aż do ogrzania i lekko zbrązowieje.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W14 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn