Cukinia Nadziewana Chlebem
Przepisów na hor d'oeuvre nigdy za wiele, więc wypróbuj cukinię nadziewaną chlebem. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 1,01 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 212 kalorii , 9 g białka i 12 g tłuszczu . Ten przepis z Taste of Home ma 2 fanów. Udaj się do sklepu i kup parmezan, olej roślinny, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 48% wyniku , co jest całkiem niezłym wynikiem. Wypróbuj nadziewany piknik: pomidory nadziewane tuńczykiem i karczochami, czerwona papryka, fetan i ciecierzyca nadziewana cukinią, jabłka Macintosh nadziewane orzechami i brązowym cukrem, ulubiony chleb z cukinii szefa kuchni (lub babeczki z cukinią) oraz nadziewana cukinia: ripieni z cukinii, aby zapoznać się z podobnymi przepisami.
Instrukcje
Cukinię przekrój wzdłuż na pół. Wyjmij miąższ, pozostawiając 3/8 cala. powłoka. Rezerwa miazgi. W dużym rondlu zagotuj 8 szklanek wody i sól.
Dodaj skorupki cukinii; przykryć i gotować przez 2 minuty.
Odcedź i odłóż na bok. Posiekaj miąższ cukinii.
Na dużej patelni podsmaż na oleju cebulę i posiekaną cukinię, aż będą miękkie.
Zdjąć z ognia. Wymieszaj jajko, bułkę tartą, ser, natkę pietruszki, sól i pieprz. Wypełnij muszelki.
Ułożyć w natłuszczonym naczyniu do zapiekania.
Piec w temperaturze 375° przez 15 minut lub do momentu, aż nadzienie osiągnie 160° i zostanie podgrzane.