Cukinia Nadziewana Chlebem

Cukinia Nadziewana Chlebem
Przepisów na hor d'oeuvre nigdy za wiele, więc wypróbuj cukinię nadziewaną chlebem. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 1,01 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 212 kalorii , 9 g białka i 12 g tłuszczu . Ten przepis z Taste of Home ma 2 fanów. Udaj się do sklepu i kup parmezan, olej roślinny, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 48% wyniku , co jest całkiem niezłym wynikiem. Wypróbuj nadziewany piknik: pomidory nadziewane tuńczykiem i karczochami, czerwona papryka, fetan i ciecierzyca nadziewana cukinią, jabłka Macintosh nadziewane orzechami i brązowym cukrem, ulubiony chleb z cukinii szefa kuchni (lub babeczki z cukinią) oraz nadziewana cukinia: ripieni z cukinii, aby zapoznać się z podobnymi przepisami.

Instrukcje

1
Cukinię przekrój wzdłuż na pół. Wyjmij miąższ, pozostawiając 3/8 cala. powłoka. Rezerwa miazgi. W dużym rondlu zagotuj 8 szklanek wody i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj skorupki cukinii; przykryć i gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
3
Odcedź i odłóż na bok. Posiekaj miąższ cukinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
4
Na dużej patelni podsmaż na oleju cebulę i posiekaną cukinię, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Zdjąć z ognia. Wymieszaj jajko, bułkę tartą, ser, natkę pietruszki, sól i pieprz. Wypełnij muszelki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
6
Ułożyć w natłuszczonym naczyniu do zapiekania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
7
Piec w temperaturze 375° przez 15 minut lub do momentu, aż nadzienie osiągnie 160° i zostanie podgrzane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn