Cukinia i ser pleśniowy Side
Strona z cukinią i serem pleśniowym wymaga około 20 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 133 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz cukinię, pomidory z puszki, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 43%. Spróbuj Sałatka Pomidorowa Z Serem Pleśniowym, Sałatka pomidorowa z serem pleśniowym kruszy, oraz Przystawki na Święto Dziękczynienia-karmelizowana kukurydza i fasolka szparagowa z orzechami pekan i serem pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Umieścić cukinię i czosnek na patelni, przykryć. Gotować, aż cukinia jest po prostu miękkie, o 5 protokół. Wymieszać pomidory; podgrzewać do ogrzania.
Zdjąć z ognia; natychmiast posypać serem pleśniowym. Przykryć i pozostawić ser do zmiękczenia przed podaniem.