Cukinia i muszle
Cukinia i muszle może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 495 kalorii, 12g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.13 za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, wodę, muszle makaronu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Skorupki Nadziewane kukurydzą i cukinią Ricotta, Pâte à Choux Shells (muszle ciasta francuskiego), oraz Muszle Nadziewane.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w rondlu na średnim ogniu. Cebulę i czosnek wymieszać i gotować do miękkości.
Wymieszać z cukinią i zalać oliwą z oliwek.
Wlać sos pomidorowy i wodę. Doprawić oregano, bazylią i czerwoną papryką. Cukier rozpuścić w sosie. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
W dużej misce, wymieszać sos i gotowane past muszli. Top z serem do podania.