Cukinia i marchewka ze świeżymi ziołami
Cukinia i marchew ze świeżymi ziołami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 99 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka masła, marchew, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Cukinia i marchewka z czosnkiem i ziołami, Imbirowa soczewica z marchewką i świeżymi ziołami, oraz Cukinia Wstążka Fettuccine z groszkiem i świeżymi ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kosz parowca w 1/2 cala wody w rondlu lub patelni (woda nie powinna dotykać dna kosza).
Umieść marchew w Koszyku. Przykryć szczelnie i podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Paruj marchewki 3 minuty.
Dodaj cukinię. Pary 4 do 6 minut lub aż marchew i cukinia są chrupiące-delikatne.
Roztopić masło w 12-calowej patelni na średnim ogniu. Wymieszać z marchewką, cukinią i pozostałymi składnikami. Gotować odkryte 2 do 3 protokół, mieszając delikatnie, aż gorące.