Cukinia faszerowana kukurydzą i pieprzem
Cukinia nadziewana kukurydzą i pieprzem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 78 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, wodę, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh, Kukurydza, papryka i cukinia Sauté, oraz Cukinia faszerowana Farro, czerwoną papryką i fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój cukinię wzdłuż na pół; umieść cukinię i wodę w prostokątnym naczyniu do mikrofalówki, 11x7x1 1/2 cala. Okładka z folią, składana z tyłu jedna krawędź lub narożnik 1/4 cala do odpowietrzania pary.
Kuchenka mikrofalowa na wysoki 3 do 5 minut lub aż cukinia jest chrupiąca-przetargu. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, miarka centry z cukinii, pozostawiając 1/4-calowe muszle. Odrzuć centra.
Pozostałe składniki wymieszać. Łyżka około 2 łyżki mieszanki kukurydzy do każdej skorupki cukinii.