Cukierkowe karmelowe jabłka to bezglutenowe deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.7 za porcję. Jedna porcja zawiera 447 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. Mieszanka Halloween posypki, kukurydza cukierki, śmietana, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Candy Bar Karmelowe Jabłka, Candy Corn Karmel Jabłka, oraz Wegańskie Karmelowe Jabłka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Blacha Do Pieczenia
2
Umieść cukierki (z wyjątkiem karmelków) w osobnych małych miseczkach. Włóż kij rzemieślniczy do końca łodygi każdego jabłka.
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umieścić karmelki i śmietanę w ciężkim rondlu i podgrzewać na średnim-niskim, mieszając, aż karmelki się stopią i mieszanina jest gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelowe Cukierki
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Zdjąć z ognia.
5
Trzymaj jabłko za patyk nad garnkiem i łyżka karmelu nad jabłkiem, aby pokryć, pozwalając nadmiar kapać z powrotem do garnka (jeśli karmel staje się zbyt sztywny, podgrzej na minutę lub 2, aby poluzować). Wciśnij cukierki w karmel na jabłku i umieść jabłko, przyklej do góry, na przygotowanej blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałymi jabłkami i cukierkami.