Cukierki Z Pisankami
Easter Egg Candies może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 112 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 48 i kosztuje 19 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cukru cukierników, ekstrakt z wanilii, ekstrakt z orzecha kokosowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Cukierki Z Pisankami, Pięć cukierków, które powinieneś zrobić, a nie kupić, na Wielkanoc, oraz Cukierki Wielkanocne Z Białej Czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu rozpuść masło. Wymieszać z budyniem aż do wymieszania.
Ubij w mleku. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z cukrem cukierniczym i wanilią, aż będzie gładka.
Masę budyniową podzielić na dwie miski. Do pierwszej miski, dodać orzechy włoskie i smak klon; dobrze wymieszać. Do drugiej miski, dodać kokos i ekstrakt z kokosa; dobrze wymieszać. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 30 minut lub do firmy. Uformować łyżki masy budyniowej na kształt jajka.
Umieścić na woskowanej patelni wyłożonej papierem. Schłodzić przez 30 minut lub do jędrności.
W misce bezpiecznej dla mikrofalówki roztopić mleczne kawałki czekolady i skrócić; mieszać do uzyskania gładkiej masy. Jajka zanurzyć w czekoladzie.
Umieścić na woskowanym papierze, aż do kompletu. Udekoruj według uznania. Przechowywać w lodówce.