Cukierki w kształcie jajek wielkanocnych
Cukierki o smaku jajek wielkanocnych to bezglutenowa przystawka. Ten przepis jest dla 48 osób i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 0 g białka , 2 g tłuszczu i łącznie 150 kalorii . Ten przepis z Taste of Home wymaga kolorowych posypek, ekstraktu waniliowego, wanilii i wody. Będzie hitem na Twoim wydarzeniu wielkanocnym . 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 30 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest bardzo złe (ale nadal można to naprawić). Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również cukierki karmelowe Fleur De Sel firmy Zomppa , ciemna czekolada, cynamon, jajeczny poncz wielkanocny i chleb wielkanocny .
Instrukcje
Rozpuść chipsy w naczyniu nadającym się do użycia w mikrofalówce, ustawiając moc na 50%.
Dodaj serek śmietankowy, wodę i wanilię; mieszaj, aż się połączą. Schłodź przez 1 godzinę lub do momentu, aż będzie można je łatwo uformować. Szybko uformuj jajka o średnicy 1-1/4 cala.
Obtocz w posypce, kolorowym cukrze lub dżimies. Przechowuj w szczelnym pojemniku w lodówce.