Cuchuco de Cebada (Kolumbijska zupa Jęczmienno-wieprzowa)

Cuchuco de Cebada (Kolumbijska zupa Jęczmienno-wieprzowa)
Cuchuco de Cebada (Kolumbijska zupa Jęczmienno-wieprzowa) może być właśnie zupą, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.38 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 266 kalorii, 10g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 297 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz kości wieprzowe, groszek, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Cuchuco de Trigo (zupa Pszenno-wieprzowa), Cuchuco de Maíz (zupa wieprzowo-kukurydziana z Hominy), oraz Sancocho de Cerdo (Kolumbijska zupa wieprzowa).

Instrukcje

1
Umieść cebulę, czosnek, szalotki, czerwoną paprykę w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Umieść garnek na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać wodę, bulion wołowy, jęczmień i żeberka wieprzowe, doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
500 Gramów Premium Mięsa Wołowego500 Gramów Premium Mięsa Wołowego
żeberka Wieprzoweżeberka Wieprzowe
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Dodaj mieszaninę cebuli sól i pieprz i niech gotować na wolnym ogniu przez 50 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodać ziemniaki, kapustę, groch, marchew, Sazon Goya i mielony kminek, przykryć i gotować przez 25 minut więcej lub aż wieprzowina jest gotowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kminek MielonyKminek Mielony
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Mrożony Groszek, Kukurydza, Cebula, Czerwona Papryka I Mieszanka Czarnej FasoliMrożony Groszek, Kukurydza, Cebula, Czerwona Papryka I Mieszanka Czarnej Fasoli
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Dodać kolendrę i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn