Cuchuco de Cebada (Kolumbijska zupa Jęczmienno-wieprzowa)
Cuchuco de Cebada (Kolumbijska zupa Jęczmienno-wieprzowa) może być właśnie zupą, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.38 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 266 kalorii, 10g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 297 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz kości wieprzowe, groszek, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Cuchuco de Trigo (zupa Pszenno-wieprzowa), Cuchuco de Maíz (zupa wieprzowo-kukurydziana z Hominy), oraz Sancocho de Cerdo (Kolumbijska zupa wieprzowa).
Instrukcje
1
Umieść cebulę, czosnek, szalotki, czerwoną paprykę w robocie kuchennym.