Crème Brûlée
Crème Brûlée to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 788 kalorii, 8G białka, oraz 67 g tłuszczu każdy. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś drobny cukier, łyżkę pasty waniliowej, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od kobiety Pioneer ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Biała czekolada Creme Brulee z truskawkami {Creme Brulee Kit Giveaway}, Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, oraz Crème de Marrons Chestnut Crème Brûlée dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni.
Dodaj wanilię (niezależnie od tego, jakiego produktu używasz) i gotuj na wolnym ogniu.Żółtka ubić z cukrem, aż będą bladożółte i gęste. Odcedzić krem za pomocą drobnego Sitka siatkowego.Żółtka ubijać, gdy bardzo powoli mażesz w 1 szklance ciepłej śmietany. Idź powoli, aby nie gotować jajka! Po dodaniu pierwszego kubka można powoli dodawać resztę śmietany.
Umieść ramekins na obramowanej blasze do pieczenia.
Mieszankę kremu wlać do ramekinów.
Wlać wodę w dolnej części blachy do pieczenia, aż dojdzie do połowy ramekins.
Piec przez 30 minut, lub aż po prostu ustawić. Nie pozwól, aby uzyskać brązowy.Schłodzić ramekiny na blacie, a następnie schłodzić przez co najmniej 2-3 godziny, przykryte folią. Aby służyć, posypać 1 łyżkę stołową na każdym ramekin kremu. Użyj palnika kuchennego, aby szybko (ale ostrożnie) brązowy cukier. Na górze powinna znajdować się cienka, chrupiąca powierzchnia spalonego cukru.