Crème Anglaise z brązowo-cukrowymi truskawkami
Crème Anglaise z brązowo-cukrowymi truskawkami może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.43 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt migdałowy, brązowy cukier, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Z Truskawkami I Śmietaną Anglaise, Ciasto migdałowe z Crème Anglaise i Macerowanymi truskawkami, oraz Suflety z brązowego cukru z Crème Anglaise dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć truskawki i brązowy cukier; odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut.
Połącz cukier granulowany, sól i jajka w dużej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Podgrzać mleko w małym, ciężkim rondlu na średnim ogniu do 180 lub do momentu, aż wokół krawędzi utworzą się małe pęcherzyki (nie gotować). Stopniowo dodawać mleko do mieszaniny jaj, stale mieszając trzepaczką. Powrót mieszaniny mleka na patelnię; gotować na średnim ogniu 5 minut lub do lekko grube i mieszaniny pokrywa tył łyżki, stale mieszając.
Wyjąć z ognia; wymieszać ekstrakty.
Podawać na ciepło lub schłodzone truskawki.
Dekoruj miętą, w razie potrzeby.