Crème Anglaise z brązowo-cukrowymi truskawkami

Crème Anglaise z brązowo-cukrowymi truskawkami
Crème Anglaise z brązowo-cukrowymi truskawkami może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.43 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt migdałowy, brązowy cukier, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Z Truskawkami I Śmietaną Anglaise, Ciasto migdałowe z Crème Anglaise i Macerowanymi truskawkami, oraz Suflety z brązowego cukru z Crème Anglaise dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć truskawki i brązowy cukier; odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
Brązowy CukierBrązowy Cukier
2
Połącz cukier granulowany, sól i jajka w dużej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Podgrzać mleko w małym, ciężkim rondlu na średnim ogniu do 180 lub do momentu, aż wokół krawędzi utworzą się małe pęcherzyki (nie gotować). Stopniowo dodawać mleko do mieszaniny jaj, stale mieszając trzepaczką. Powrót mieszaniny mleka na patelnię; gotować na średnim ogniu 5 minut lub do lekko grube i mieszaniny pokrywa tył łyżki, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
4
Wyjąć z ognia; wymieszać ekstrakty.
5
Podawać na ciepło lub schłodzone truskawki.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
6
Dekoruj miętą, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiętaMięta
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn