Sałatka z kaktusa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje $2.49 za porcję. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 10g białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kolendry, majonez, pieczona papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest spektakularne. Spróbuj Sałatka Kaktusowa, Sałatka Kaktusowa, oraz Sałatka kaktusowa szefa kuchni dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Włożyć sałatę rzymską do dużej, płytkiej miseczki. Ułóż nopalitos, hominy, czerwoną paprykę i pomidory na wierzchu. Odstawić.
W blenderze wirować sok pomarańczowy, majonez o obniżonej zawartości tłuszczu i chipotle i habanero gorące sosy, aż będzie gładka. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekki Majonez
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Szalotki Pokrojone W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wycisnąć chorizo z osłonek na patelnię o średnicy 10-12 cali na średnim ogniu; wyrzucić osłonki. Podzielić na kawałki z łyżką i mieszać często do brązowego i chrupiące, 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
5
Rozrzuć chorizo na sałatce. Wymieszaj kolendrę z sosem chili. Przy stole dodaj sos do sałatki i wymieszaj z płaszczem.