Crunchy Sweet Maple Mesquite Clusters
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać chrupiące słodkie klony Klon Mesquite spróbować. Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 76 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 76 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz płatki zbożowe, masło migdałowe, syrop klonowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Sweet & crunchy maple orange pieczony bakłażan, Crunchy Candy Clusters, oraz Sweet Mesquite BBQ Spareribs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250ºF i linii blachy do pieczenia z matą silikonową do pieczenia lub pergaminem.
Umieścić płatki i migdały w dużej misce i delikatnie wymieszać, tylko do combine.In średniej wielkości miska, ubić syrop klonowy, masło migdałowe, mąka mesquite, sok z cytryny, wanilia, sól, i cynamon, aż będzie gładka.
Wlać mieszaninę klonu na mieszankę zbóż i delikatnie wymieszać, aby pokryć tak dokładnie, jak to możliwe.
Rozłóż mieszaninę zbóż na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec około 20 minut, lub do momentu, gdy klastry pojawiają się lekko tosty, ale nie spalone.Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia przez co najmniej 15 minut. Ujędrni się i stanie się chrupiący, im dłużej ostygnie.W razie potrzeby można go rozbić na mniejsze kawałki.