Crunchburger (aka The Signature Burger)

Crunchburger (aka podpis Burger) jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 53g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 632 kalorie. Na 4,11 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka chrzanu, pomidorów befsztykowych, bułek hamburgerowych ziemniaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Crunchburger (aka The Signature Burger), Crunchburger, oraz Tort serowy Farmers, aka Zapekanka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Podzielić mięso na 4 równe porcje (około 6 uncji każda). Uformuj każdą porcję luźno do burgera o grubości 3/4 cala i zrób głęboką depresję w środku kciukiem. Doprawić obie strony każdego burgera solą i pieprzem.
Rozgrzać olej na patelni lub patelni na dużym ogniu, aż olej zacznie migotać. Gotować hamburgery na złoty kolor i lekko zwęglone z pierwszej strony, o 3 minuty dla wołowiny i 5 minut dla indyka. Przewróć hamburgery. Gotować hamburgery wołowe na złoty kolor i lekko zwęglone z drugiej strony, 4 minut dla średnio rzadkie (3 minuty, jeśli polewa z serem) lub do gotowane do pożądanego stopnia doneness. Gotować hamburgery z indyka, aż gotowane w całym, o 5 minut na drugiej stronie.
Dodaj ser, jeśli jest używany, na szczytach hamburgerów w ostatniej chwili gotowania i góry z pokrywą fastrygowania, zamknij pokrywę grill, lub namiot hamburgery z folią aluminiową do stopienia sera.
Umieścić hamburgery na dnie bułki i, w razie potrzeby, top z pomidorem, sałata, cebula, i odrobiną chrzanu musztarda majonez. Nasypać chipsy ziemniaczane, ułożyć na wierzchu bułki i od razu podawać.
W małej misce ubić majonez, musztardę i chrzan, doprawić solą i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut, aby umożliwić smaki do stopienia. Sos można przygotować 1 dzień wcześniej i przechowywać w lodówce.