Gluten-Free Ginger Rice Crunch może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru Hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 141 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka nieskażonych migdałów, chipsów bananowych, masła i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Spróbuj Crunch Z Ryżem Imbirowym Bezglutenowym, Pomarańczowy imbir Tempeh i Brązowy Ryż Sałatka z pomarańczowym balsamicznym Vinaigrette (wegańskie, bezglutenowe, jeśli stosuje się tempeh bezglutenowe), oraz Bezglutenowy Kokosowy Ryż Imbirowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 121°. Spryskaj dużą patelnię sprayem do gotowania. W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać brązowy cukier, masło, miód i imbir do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku