Crunch Top Szarlotka
Przepis Crunch Top Apple Pie może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina i 10 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 240 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Kilka osób naprawdę lubi ten deser. Jeśli masz pod ręką cukier, mus jabłkowy, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Szarlotka Pieczone Pączki, Szarlotki Cynamonowe, oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Wyłożyć 9-calową patelnię z połową ciasta.
W misce wymieszać cukier, mąkę, cynamon i sól. Wymieszać z jabłkami, musem jabłkowym i sokiem z cytryny. Łyżka mieszanki jabłek do patelni i kropki z masłem.
Pokrój pozostałą skórkę na paski; ułóż w kratkę nad wierzchem ciasta. Do chrupania polewy, połączyć mąkę, cukier i sól w misce. Za pomocą widelca pokrój masło, aż mieszanina będzie krucha.
Posypać wierzchu skorupy.
Piec przez 10 minut, a następnie zmniejszyć ogień do 350 stopni F I nadal piec przez około 45 minut, lub aż skorupa i polewa są złotobrązowe.