Cruisin ' Crab Dip to bezglutenowe, pescatariańskie i דל פחמימות,zne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 6. Na 4,03 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 370 kalorii, 19g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Mieszanka dekoracji: pietruszka, serek śmietankowy, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dip Krabowy Z Karczochami, Cruisin ' Crostini, oraz Dip Do Pizzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 11 składników w dużej patelni nonstick; umieść na małym ogniu i gotuj, stale mieszając, aż mieszanina będzie gładka i bąbelkowa. Delikatnie złóż mięso krabowe. Łyżka do miski i udekorować, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crabmeat
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Podawać z kromkami francuskiego chleba tosty z masłem kasyna.
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.