Cruisin ' Crab Dip

Cruisin ' Crab Dip
Cruisin ' Crab Dip to bezglutenowe, pescatariańskie i דל פחמימות,zne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 6. Na 4,03 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 370 kalorii, 19g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Mieszanka dekoracji: pietruszka, serek śmietankowy, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dip Krabowy Z Karczochami, Cruisin ' Crostini, oraz Dip Do Pizzy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 11 składników w dużej patelni nonstick; umieść na małym ogniu i gotuj, stale mieszając, aż mieszanina będzie gładka i bąbelkowa. Delikatnie złóż mięso krabowe. Łyżka do miski i udekorować, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrabmeatCrabmeat
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Podawać z kromkami francuskiego chleba tosty z masłem kasyna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
MasłoMasło

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn