Crostini Ze Słodkich Ziemniaków
Słodkie ziemniaki Crostini jest hor d ' oeuvre, który służy 24. Za 78 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 7G białka, oraz 3G tłuszczu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką bagietkę chlebową, rozmaryn, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Podobne przepisy to Crostini Ze Słodkich Ziemniaków, Słodkie Ziemniaki Granat Crostini, oraz słodkie ziemniaki i feta crostini.
Instrukcje
Ułóż chleb w jednej warstwie na nie natłuszczonych blachach do pieczenia; posmaruj masłem. W małej misce wymieszaj cukier i cynamon; posyp wierzchami.
Piec w temperaturze 400° przez 2-3 minuty lub do lekkiego zrumienienia.
W międzyczasie w innej misce wymieszaj słodkie ziemniaki, orzechy pekan, brązowy cukier i masło. Łyżka na tosty; top z marshmallows, naciskając lekko przylegają. Broil 3-4 w. od ognia przez 1-2 minuty lub do momentu, gdy pianki lekko się zrumienią.
W razie potrzeby posyp rozmarynem.
Polecane wino: Wino Musujące, Chianti, Verdicchio, Sparkling Rose, Trebbiano
Wino musujące, Chianti i Verdicchio to moje najlepsze typy na Crostini. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Kolekcja Taittinger Taittinger autorstwa Sebastiao Salgado z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 320 dolarów za butelkę.
Kolekcja Taittinger Taittinger autorstwa Sebastiao Salgado
Pięknie intensywne aromaty kwiatowe, ze śladami wiciokrzewu, obfitych rodzynek, gorących, miodowych owoców i zielonych śliwek. Świeże, tłuste i giętkie smaki pomagają winu zrównoważyć i nasycić.Wykonane z wyselekcjonowanych winogron Chardonnay i Pinot Noir uprawianych w najlepszych mikroklimatach w Szampanii. Chardonnay jest zbierany z Grand Cru z Côte des Blancs, a Pinot Noir pochodzi z Grand Crus z Montagne de Reims i krawędzi Vallée de la Marne.Po zbiorach winogrona są prasowane natychmiast w domach prasowych w winnicach. Pierwsze tłoczenie to tylko sok używany do tego wina. Mieszanie następuje po fermentacji pierwotnej, końcowe cuvée kończy fermentację wtórną w butelce w chłodnych piwnicach Taittingera.O Sebastião SalgadoSebastião Salgado urodził się w 1944 roku w Aimorés w Brazylii. Dorastając w rodzinie ośmiorga dzieci na farmie rodziców, zafascynował się otaczającym go światem przyrody, od spacerów po lesie, patrzenia ze wzgórz i słuchania pociągówktóre przewoziły lokalne minerały. Po studiach ekonomicznych w szkole Sebastião postanowił zmienić karierę i zostać fotografem, skupiając się na swojej miłości do natury. Fotografie Sebastião Salgado wyrażają tragedie ludzkie i środowiskowe, a takzawsze udaje się znaleźć niezwykłe piękno, oferując w ten sposób promyk nadziei. Jego praca koncentruje się na bioróżnorodności planety, podkreślając to, co nie zostało przekształcone przez ludzi. Zdjęcie wybrane do kolekcji Taittinger to stwierdzenie tego, co najbardziej uniwersalne i oryginalne: życie, proste i spokojne.