Crostini z suszonymi pomidorami i białą fasolą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Crostini z suszonymi pomidorami i białą fasolą. Jedna porcja zawiera 292 kalorie, 10g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten wegański przepis służy 4 i kosztuje $1.2 za porcję. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, fasolę cannellini, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 79%. Spróbuj Crostini z Purée z białej fasoli, szpinakiem i suszonymi pomidorami, Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, oraz Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż plasterki bagietki na dużej blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 8 minut lub do lekko tosty.
Podczas gdy bagietka plastry tosty, umieścić fasolę i następne 4 składniki w blenderze; proces do gładkiej.
Na każdym plasterku bagietki rozprowadzić 2 łyżki mieszanki fasoli; posypać 1/2 łyżki posiekanych pomidorów.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.