Crostini z puree ogrodowym i Parmigiano może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Ten przepis służy 25. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz delikatną fasolę, bagietkę, groszek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 43 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 58%. Podobne przepisy to Puree Ogrodowe Bruschetta, Crostini z purée grochowym, rukolą i bób, oraz Crostini z Tunanem i Puree z białej fasoli.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Dodać groszek, szparagi, i fasolka szparagowa i gotować, aż jasnozielony i chrupiące przetargu, o 3 protokół. (Jeśli używasz mrożonego groszku, możesz wrzucić je w ciągu ostatnich kilku minut, aby rozmrozić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
4
Odcedzić, przelać do miski z osoloną lodowatą wodą, aby zatrzymać gotowanie, i ponownie odcedzić. Warzywa przecedzić w robocie kuchennym z ricottą, zieloną cebulą, mżawką oleju oraz solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz