Crostini z pikantną zieloną Oliwadą

Crostini z pikantną zieloną Oliwadą
Crostini z pikantną zieloną Oliwadą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 70 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pastę anchois, grubą przekątną bagietkę z francuskiego chleba, rozmaryn i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczony kurczak z pikantnym Herbed Olivada, Sałatka Makaronowa Z Pomidorkami Koktajlowymi I Zieloną Oliwadą, oraz Zielona Bogini Crostini.

Instrukcje

1
Pierwsze 6 składników drobno posiekać w procesorze. Zmiksować w 5 łyżkach oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
2
Przenieść do małej miski. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Rozgrzej piekarnik do 204°. Ułóż kromki chleba na dużej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Pędzel z 2 łyżkami oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Piec do chrupiące i złoty, o 13 protokół. Całkowicie fajne. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Rozprowadzić mieszaninę oliwek na tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
OliwkiOliwki
7
Posypać oliwkami Kalamata i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki KalamataOliwki Kalamata

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 48 dolarów.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn