Crostini z pieczonym czosnkiem, kozim serem i chutney z jabłkami
Instrukcje
1
Dodaj kolejne 4 składniki i gotuj na wolnym ogniu, aż mieszanina będzie syropy i zredukowana do 1/2 szklanki, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wymieszać z jabłkami i rodzynkami. Zwiększyć ogień do wysokiej i gotować, aż jabłka będą miękkie, często mieszając, o 10 protokół. Schłodzić do temperatury pokojowej. (Chutney można zrobić 3 dni wcześniej; przykryć i przechowywać w lodówce.)
3
Wymieszać z pomidorami i miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Do Konserwowania,
4
Rozgrzej piekarnik do 232°. ułóż plasterki bagietki na blasze do pieczenia i posmaruj oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala