Crostini z pieczonego pieprzu i liści selera
Przepis pieczony pieprz i seler liści Crostini jest gotowy w około 30 minut i jest zdecydowanie spektakularny wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 223 kalorie, 8G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 30 mówi, że trafił w sedno. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, oliwę z oliwek, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest super. Spróbuj Grillowany pstrąg z pieczoną dyni, pekanami i Pesto z liści selera, Pieczona Czerwona Papryka Crostini, oraz Pieczona Czerwona Papryka Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. W misce wrzuć paprykę z oliwą z oliwek, solą i papryką.
Rozłóż na dużej blasze do pieczenia i pieczenia, mieszając od czasu do czasu, aż papryka są bardzo miękkie i jammy, 25 do 30 protokół.
Ostudzić całkowicie; wrzucić paprykę z liśćmi selera.
Rozłóż kromki chleba w równej warstwie na patelni do pieczenia i tosty na złoty, 1 do 2 protokół. Natychmiast natrzeć każdy plasterek czosnkiem i skropić olejem.
Aby służyć, kopiec papryki na wierzchu kromki chleba.
Każde crostini udekorować pojedynczym filetem sardeli lub kaparami (około 1/2 łyżeczki na crostini).
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon