Crostini z miodem, gorgonzolą i figami

Crostini z miodem, gorgonzolą i figami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Crostini z miodem, gorgonzolą i figami. Ten przepis służy 8 i kosztuje 71 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 140 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka chleba, sera gorgonzola, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 10%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Figi i Gorgonzola Crostini z miodem, Pieczone figi z gorgonzolą, oraz Figi Nadziewane Gorgonzolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić wodę i figi w szklance o pojemności 2 szklanek. Pokrowiec z wytrzymałą folią i odpowietrznikiem. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
FigiFigi
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
MikrofalówkaMikrofalówka
2
Odcedzić; wyrzucić płyn.
3
Miód rozprowadzić równomiernie na kromkach chleba, a ser (w temperaturze pokojowej) rozprowadzić na miodzie. Każdą kromkę chleba przełożyć na 3 kromki fig.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
ChlebChleb
MiódMiód
FigiFigi
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn