Crostini z fasoli maślanej z miętą i Salami

Crostini z fasoli maślanej z miętą i Salami
Crostini z fasolą maślaną z miętą i Salami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka bagietki, wyciśnięty sok z cytryny, bardzo oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Crostini Z Fasolą Fava I Miętą, 5 minut Salami Caper Crostini, oraz Salami i kozim serem Crostini z sosem Pinot Noir dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce wymieszać masło fasola, cebula, olej, mięta, jalapeno, Skórka z cytryny i sok z cytryny. Doprawić sat i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola MaślanaFasola Maślana
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
PieprzPieprz
CebulaCebula
MiętaMięta
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Odstawić 20 minut lub do nocy, aby smaki mieszały się. Możesz zostawić fasolę w całości lub rozgnieść ją do dowolnej konsytencji, którą preferujesz w tym point.To podawać: posmaruj plastry bagietki odrobiną oliwy z oliwek i grilluj lub tostuj z jednej strony, aż będą lekko złote.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
BagietkaBagietka
FasolaFasola
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Na tosty z bagietki ułożyć plasterek salami, a na wierzch wymieszać masło, skropić oliwą z oliwek i kilka listków mięty do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiętaMięta
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
BagietkaBagietka
MasłoMasło
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn