Crostini z fasoli maślanej z miętą i Salami

Crostini z fasolą maślaną z miętą i Salami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka bagietki, wyciśnięty sok z cytryny, bardzo oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Crostini Z Fasolą Fava I Miętą, 5 minut Salami Caper Crostini, oraz Salami i kozim serem Crostini z sosem Pinot Noir dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszać masło fasola, cebula, olej, mięta, jalapeno, Skórka z cytryny i sok z cytryny. Doprawić sat i pieprzem.
Odstawić 20 minut lub do nocy, aby smaki mieszały się. Możesz zostawić fasolę w całości lub rozgnieść ją do dowolnej konsytencji, którą preferujesz w tym point.To podawać: posmaruj plastry bagietki odrobiną oliwy z oliwek i grilluj lub tostuj z jednej strony, aż będą lekko złote.
Na tosty z bagietki ułożyć plasterek salami, a na wierzch wymieszać masło, skropić oliwą z oliwek i kilka listków mięty do smaku.