Crostini Z Dzikich Grzybów
Dzikie grzybowe Crostini może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 44 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 36. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka szalotki, kurki grzyby, oliwa z oliwek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Crostini Z Dzikich Grzybów, Crostini Z Dzikich Grzybów, oraz Asiago Dzikie Grzybowe Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. ułóż plasterki bagietki na obramowanej blasze do pieczenia. Tosty w piekarniku na złoty kolor, o 9 protokół. Super. (Można przygotować 2 dni wcześniej. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.)
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj szalotki; sauté 1 minutę.
Dodać wszystkie grzyby; smażyć, aż zacznie brązowieć, o 6 protokół. Wymieszać z czosnkiem; sauté 1 minutę.
Zdjąć z ognia. Wymieszać ze śmietaną, rozmarynem i skórką z cytryny. Doprawić solą i pieprzem. Super.
Wymieszać w obu serach. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Podgrzej brojlery. Top każdy tost z około 1 łyżka polewa grzybowa.
Umieścić na 2 obramowane blachy do pieczenia. Praca w partiach, broil aż ser topi się i zaczyna brązowieć, uważnie obserwując, aby zapobiec spalaniu, o 3 protokół.