Crostini z czosnkiem i serem
Przepis czosnek i ser Crostini jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 12 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 24. Jedna porcja zawiera 35 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis od Epicurious ma 443 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę, pietruszkę z płaskim liściem, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Czosnkowe Crostini z serem śmietankowym, żurawiną i cebulą, Zupa piwno-serowa z masłem czosnkowym Crostini, oraz Crostini ogórkowe z czosnkiem i szczypiorkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.
Ułóż kromki chleba w 1 warstwie na dużej blasze do pieczenia i umyj blaty z 3 łyżkami oleju.
W małej misce wymieszać pozostałą łyżkę oleju, ser, czosnek, 1/4 łyżeczki soli koszernej i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Każdy plasterek posypać ok. 1 łyżeczką masy serowej, lekko ją oprawiając.
Piec, aż polewa po prostu zaczyna się topić, 6 do 8 protokół.
Posypać pietruszką i solą koszerną do smaku.
Mieszankę serową można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić.