Crostini z białej fasoli z pikantnymi ogórkami
Crostini z białej fasoli z pikantnymi ogórkami może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 26 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 40. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka grubej bagietki, octu winnego, Europejskiego ogórka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Crostini Z Białej Fasoli, Świeże karczochy i biała fasola Crostini, oraz Jarmuż, Biała Fasola I Prosciutto Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić fasolę w średnim rondlu i dodać tyle wody, aby pokryć przez 2 cale.
Dodać 2 całe ząbki czosnku, gałązki tymianku i liść laurowy i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na umiarkowanym ogniu. Przykryć częściowo i dusić, mieszając od czasu do czasu, aż fasola będzie miękka, o 1 1/2 godziny.
Wyrzucić gałązki tymianku i liść laurowy.
Przełożyć fasolę, czosnek i płyn do gotowania do robota kuchennego i puree. Przecedzić puree przez Gruboziarnisty sitko do miski. Wymieszać z oliwą z oliwek i sokiem z cytryny i doprawić solą i pieprzem.
Rozłóż plastry ogórka w dużym szklanym naczyniu do pieczenia. W misce połączyć mielony czosnek z octem, cukrem, solą koszerną i pokruszoną czerwoną papryką; wymieszać, aby rozpuścić cukier i sól.
Wlać sos na ogórek i wrzucić. Przechowywać w lodówce przez 1 do 2 godzin, rzucając od czasu do czasu.
Tuż przed podaniem posmaruj każdy plasterek tosta puree z białej fasoli i polej plasterkami ogórka. Ułóż crostini na talerzu i podawaj.