Crostini wołowe z majonezem z czerwonej papryki

Crostini wołowe z majonezem z czerwonej papryki
Crostini wołowe z majonezem z czerwonej papryki wymaga około 3 godziny i 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Ten hor d ' oeuvre ma 471 kalorii, 19g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Za $2.16 za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś polędwicę wołową, chleb bagietkowy, gruboziarnistą sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 47%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczeń wołowa i rukola Crostini z oliwkowo-czerwoną papryką, Pieczeń wołowa i rukola Crostini z oliwkowo-czerwoną papryką, oraz Majonez Z Czerwonej Papryki.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Ułóż kromki chleba na 2 ciężkich dużych blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
Skrop kromki chleba 3 łyżkami oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
4
Piecz, aż crostini będzie bladozłote i chrupiące, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrostiniCrostini
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
5
Zmiksuj paprykę i majonez w robocie kuchennym, aż będą gładkie i kremowe. Dopraw majonez z papryki do smaku solą i pieprzem. Przykryj i wstaw do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Zawiąż wołowinę sznurkiem kuchennym, aby zachować jej kształt. Dopraw wołowinę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
7
Rozgrzej pozostałą 1 łyżkę oleju na ciężkiej małej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Dodaj wołowinę na patelnię i gotuj do zrumienienia i ugotuj do pożądanego wysmażenia, około 8 minut na rzadko. Zamroź wołowinę, aż zostanie zamrożona (ułatwi to krojenie), około 3 godzin. Za pomocą dużego ostrego noża do rzeźbienia pokrój wołowinę w cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
9
Rozłóż majonez z papryki na crostini i polej pokrojoną wołowiną. Ułóż crostini na półmisku. Posyp kapary, posyp grubą solą morską i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruboziarnista Sól MorskaGruboziarnista Sól Morska
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
CrostiniCrostini
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
10
Wskazówka Do przodu: majonez z papryki i pokrojoną wołowinę można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryj osobno i wstaw do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
11
Alternatywa: w razie potrzeby polędwicę wołową można zastąpić 1 funtem świeżo pokrojonej pieczonej wołowiny. Ponieważ pieczeń wołowa jest już ugotowana i może być używana bez zmian, stanowi świetną alternatywę oszczędzającą czas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Liście SzpinakuCałe Liście Szpinaku
Polędwica WołowaPolędwica Wołowa

Polecane wino: Wino Musujące, Chianti, Verdicchio, Sparkling Rose, Trebbiano

Wino musujące, Chianti i Verdicchio to moje najlepsze typy na Crostini. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, jest Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Intensywnie rubinowa czerwień o przyjemnych aromatach, które są trwałe i owocowe. Wytrawne, ale jednocześnie owocowe. Miękkie i świeże na podniebieniu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia11
Magazyn