Crostini wołowe z majonezem z czerwonej papryki
Crostini wołowe z majonezem z czerwonej papryki wymaga około 3 godziny i 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Ten hor d ' oeuvre ma 471 kalorii, 19g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Za $2.16 za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś polędwicę wołową, chleb bagietkowy, gruboziarnistą sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 47%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczeń wołowa i rukola Crostini z oliwkowo-czerwoną papryką, Pieczeń wołowa i rukola Crostini z oliwkowo-czerwoną papryką, oraz Majonez Z Czerwonej Papryki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Ułóż kromki chleba na 2 ciężkich dużych blachach do pieczenia.
Skrop kromki chleba 3 łyżkami oleju.
Piecz, aż crostini będzie bladozłote i chrupiące, około 15 minut.
Zmiksuj paprykę i majonez w robocie kuchennym, aż będą gładkie i kremowe. Dopraw majonez z papryki do smaku solą i pieprzem. Przykryj i wstaw do lodówki.
Zawiąż wołowinę sznurkiem kuchennym, aby zachować jej kształt. Dopraw wołowinę solą i pieprzem.
Rozgrzej pozostałą 1 łyżkę oleju na ciężkiej małej patelni na średnim ogniu.
Dodaj wołowinę na patelnię i gotuj do zrumienienia i ugotuj do pożądanego wysmażenia, około 8 minut na rzadko. Zamroź wołowinę, aż zostanie zamrożona (ułatwi to krojenie), około 3 godzin. Za pomocą dużego ostrego noża do rzeźbienia pokrój wołowinę w cienkie plasterki.
Rozłóż majonez z papryki na crostini i polej pokrojoną wołowiną. Ułóż crostini na półmisku. Posyp kapary, posyp grubą solą morską i podawaj.
Wskazówka Do przodu: majonez z papryki i pokrojoną wołowinę można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryj osobno i wstaw do lodówki.
Alternatywa: w razie potrzeby polędwicę wołową można zastąpić 1 funtem świeżo pokrojonej pieczonej wołowiny. Ponieważ pieczeń wołowa jest już ugotowana i może być używana bez zmian, stanowi świetną alternatywę oszczędzającą czas.
Polecane wino: Wino Musujące, Chianti, Verdicchio, Sparkling Rose, Trebbiano
Wino musujące, Chianti i Verdicchio to moje najlepsze typy na Crostini. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, jest Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano]()
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Intensywnie rubinowa czerwień o przyjemnych aromatach, które są trwałe i owocowe. Wytrawne, ale jednocześnie owocowe. Miękkie i świeże na podniebieniu.