Crostini Mieszane Oliwkowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać mieszane oliwkowe Crostini spróbować. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę z chlebem, częściowo odtłuszczony ser mozzarella, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Crostini Mieszane: Crostini Misti, Salsa Pomidorowa Mieszana Crostini, oraz Oliwkowe Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć pierwsze sześć składników; wymieszać z serem mozzarella i pietruszką.
Bagietkę pokroić na 24 plasterki; ułożyć na blasze do pieczenia.
Rozprowadzić mieszanką oliwkową.
Broil 3-4 w. od ognia przez 2-3 minuty lub aż krawędzie są lekko rumiane i ser topi się.