Crostini Empoli
Crostini Empoli jest bezmleczne i wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. Jeśli masz pomidor, ząbek czosnku, miętę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Crostini di fegatini (toskańskie Crostini z wątróbki drobiowej), Crostini di fegatini (Crostini z wątróbki drobiowej), oraz Crostini Mieszane: Crostini Misti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć posiekany pomidor, sól i pieprz w misce; dobrze wymieszać. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Natkę pietruszki i kolejne 5 składników (Pietruszka przez jajko) połączyć w innej misce; dobrze wymieszać. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Przetrzyj boki czosnku po 1 stronie każdej kromki chleba tostowego.
Połącz mieszaninę pomidorów i pietruszki; dobrze wymieszaj. Łyżka 2 łyżki mieszanki pomidorowo-pietruszkowej na każdej kromce chleba.
Skropić 1 łyżkę oleju na crostini.