Crostini Alla Fiorentina
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj Crostini Alla Fiorentinan. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 270 kalorii, 11g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mało kto lubi tę przystawkę. Jeśli masz sardelę, masło, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Okoń morski alla Fiorentina, Bisteccan alla Fiorentina, oraz Polpette alla Fiorentina.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni na małym ogniu.
Dodać cebulę, seler, marchew i czosnek; gotować i mieszać przez około 5 minut, aż cebula będzie miękka.
Pat kurczaka i jagnięciny wątróbki suche, i dodać do patelni. Smażyć na małym ogniu, aż wszystkie strony będą rumiane.
Wlej czerwone wino na wątrobę i pozwól mu odparować na minutę. Przecier pomidorowy, połowę natki pietruszki, anchois, wywar z kurczaka, sól i pieprz. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez około 20 minut.
Użyj ręcznego blendera do puree mieszaniny wątroby. Jeśli go nie masz, przenieś do robota kuchennego i przetwarzaj, aż będzie gładko. Powrót do patelni, i mieszać w masło, kapary i pozostałą pietruszkę.